Online therapie Beeldende Verhalen

jouw verhaal bestaat, en leeft in jou

Je persoonlijk verhaal wortelt in het verhaal waar je uit voortkomt,

met de mensen die er waren en ontbraken

met de geest van de voorouders, met hun geschiedenis en de lessen die zij leerden.

Gevangen in het weefsel van herkomst moeten de draden  ontward worden,

met eerbied, want aan dit in-gewikkeld zijn heeft zich het eigen verhaal gevormd.

                                                                                                                       

                                                            Wibe Veenbaas     (medegrondlegger van Phoenix opleidingen)


we pakken de draad van je verhaal weer op daar waar hij ooit is losgelaten

Jouw verhaal is er, bestaat, en leeft in jou en wordt geweven en gesponnen op de draden van onze ervaringen en op de draden van het leven zelf wat ons omringt wat ons verbindt met het grote geheel.

Binnen de therapie worden oude beelden en verhalen verteld, de verhalen en dromen van het jonge kind, of die van de adolescent of die van de partner die zich vast voelt lopen in allerlei verplichtingen of welk ander verhaal wat in jou ligt. Deze verhalen worden beleefd en gemaakt tot helende verhalen op zoek naar betekenis, inspiratie kracht acceptatie, verwerking en groei.  Er wordt gewerkt met vrije associatie, verbeelding, metaforen, droombeelden je lievelingsverhalen van toen en nu en intuïtieve schrijf "opdrachten".

 

Wanneer je kiest voor een individueel online traject, ontmoeten we elkaar online. Dit heeft als voordeel dat je geen reistijd hebt en je niet op reisafstand van mij hoeft te zijn, om toegang te hebben tot deze therapie. Je hebt enkel een laptop of tablet nodig met internetverbinding en skype. In de regel gaan we 1x per week samen aan de slag om zo ruimte te bieden aan de flow van ontwikkeling die wordt opgestart binnen het therapeutische proces waarin jij met jouw ervaringen, verhalen en hulpvraag centraal staat.

 

© 't Creatief Collectief 2020