Crystal Bridge Energy  Healing Art®

Een op jou afgestemde energetische behandeling


Reading & Healing

Energetische therapie is een combinatie van diepgaande reading en healing ineen. De vraag waarmee je komt is de leidraad waarlangs verbinding gemaakt kan worden met jou en het onderliggende probleem. In het voorgesprek zullen we dan ook samen die vraag zo helder mogelijk in beeld proberen te krijgen. 

Deze kan gaan over psychische of fysieke klachten of liggen op spiritueel vlak. Maar ook een complexe situatie waarvan je niet goed weet hoe hier mee om te gaan, kun je voorleggen. 

 

Reading

Het antwoord wat ik ontvang op je vraag gaat jou helderheid geven over de oorzaak van je probleem. Die oorzaak kan op alle bestaansniveau's liggen. 

De informatie die van belang is, zal zich tonen, niet meer en ook niet minder. Alle waarnemingen worden opgenomen zodat je deze naderhand rustig kunt terugluisteren.  

 

Healing

Op het moment dat bepaalde informatie door komt, vindt er tegelijkertijd op diepgaand niveau healing plaats, welke aangrijpt op de bron van het probleem. 

Het kan nodig zijn om voor volledig herstel een traject op te starten. Hier kan na de eerste sessie meestal meer over gezegd worden.

 

Wat kun je ervaren tijdens een sessie?

Mensen voelen soms fysieke gewaarwordingen zoals pijn, tintelingen, steken, warmte, koude. Soms ervaren mensen onrust of juist een diepe ontspanning en rust, soms voelen mensen niets, of vallen in slaap... Soms ervaren mensen gevoelens die gekoppeld zijn aan gebeurtenissen in het verleden. Maar wat het ook is, het is altijd te dragen.

 

Is het resultaat blijvend?

In principe is elke blokkade die wordt opgelost, ook echt opgelost. Het is geen cosmetische heling, maar het probleem wordt in de kern aangepakt.

 

Waar komt de informatie en de energie vandaan?

Tijdens een sessie wordt gewerkt met Crystal Bridge Energy ®. Dit is een hoog frequente energie, die direct van de Bron wordt ontvangen en doorgegeven. Door de verbinding met deze energie ontstaat er ook een verbinding met hoog ontwikkelde wezens, met grote kennis van zaken.

De opleiding tot Crystal Bridge Energy Healing Art® Practitioner is ontwikkeld en wordt gegeven door Ineke de Groot en Sanne Korf de Gids. Meer informatie daarover is te vinden op www.iswd.eu

 

Behandeling 'live' of op 'afstand'?

Natuurlijk is het voor jou het prettigst om de sessie in mijn praktijk te ontvangen, zodat je kunt ontdekken of ik de juiste persoon voor je ben op dit moment. Maar het is ook mogelijk om behandeling op afstand te ontvangen. Je wordt dan op de afgesproken tijd gebeld om je vraag te bespreken. Daarna kun je gemakkelijk gaan liggen en ontspannen. Als de behandeling klaar is, word je teruggebeld.

Er wordt altijd een geluidsopname gemaakt van de waarnemingen. Deze wordt naar je toegestuurd.

 

Reacties

Er zijn je al veel mensen voor gegaan. Veel van hen hebben met mij gedeeld wat hun ervaringen zijn geweest en hebben hun toestemming gegeven om dit hier te plaatsen.