Energising programma

Het verhogen van de Constitutionele Energie

De constitutionele energie oftewel levensenergie of te wel Chi refereert aan onze eigen onderliggende basisenergie. We kennen wel de uitdrukking: "Deze persoon heeft een sterke constitutie." Dit is iets wat je mee krijgt bij je geboorte en wordt bepaald door de sterkte van je ouders, je genetische programmering, maar ook door de omgevingsfactoren gedurende de zwangerschap zoals stress, ziekte, voeding en toxische invloeden die hun invloed hebben op moeder en kind.

 

Wanneer je constitutionele energie op peil is, wordt jouw herstelvermogen vergroot, je energiepeil gaat drastisch omhoog en je geeft je lichaam de kans om te ontspannen. Je ervaart minder klachten, je voelt je prettiger en je beweegt je letterlijk makkelijker door het leven; kortom je voelt je vitaler.

 

Het verhogen van de constitutionele energie kan niet door uitrusten omhoog gebracht worden; het vraagt een specifieke energetische focus en kan via het Energising programma gerealiseerd worden. Het reservoir Chi, kan worden aangevuld wat leidt tot een grotere vitaliteit en een verbeterde weerstand.

 

Leeftijd, ziektes en trauma's beïnvloeden onze constitutionele energieniveau.

Omgekeerd kan je stellen dat wanneer je in je fysieke systeem uitputting ervaart, zien we geleidelijk de zogenaamde ouderdomskwaaltjes ontstaan; we worden stijver, langzamer, rimpeltjes ontstaan, ons haar wordt dunner, de fysieke flexibiliteit verkleint en de algehele weerstand en het herstelvermogen worden minder.

Niet alleen op latere leeftijd maar ook bij langdurige stress en ziekte en vermoeidheid, neemt de constitutionele energie af en wordt het omhoog brengen van deze  energie belangrijk.

 

Het Energising Programma.

Het Energising programma bestaat uit 10 sessies waarin we het constitutionele energie niveau naar een 8 a 10 brengen en kunnen daarnaast ook nog energiedepots aanleggen waardoor je je voor langere tijd veel fitter kunt voelen.

Je tekent in voor het hele programma en je ontvangt 2x per week een healing van 1 uur op afstand, 5 weken lang, waarna jouw energie depots weer aangevuld zijn.

 

Ik werk met kleine groepjes op afstand. De energie gaat daar naar toe, naar die plekken bij jou waar het het meest nodig is, dus dat is individueel maatwerk. De uitkomst is altijd verbetering. Hoe je die ervaart is uiteraard ook weer individueel, afhankelijk van wie je bent en jouw individuele constitutie en levenshistorie.

Op de afgesproken tijd kan je je even terugtrekken, ergens heel ontspannen gaan zitten of liggen om de energie te ontvangen, maar het hoeft niet.

 

Misschien is het energising programma voor senioren voor jou ook interessant.

 Aanmelden via de mail. Bij voldoende aanmeldingen gaat er een groep van start. Zie ook de agenda.

 

© 't Creatief Collectief 2021