Workshops voor Personeel- en Teamdagen

Teambuilding, coaching of gewoon ontspannen bezig zijn..

Personeel dag of team dag met uw afdeling of project?

Ontdek een manier om in een andere sfeer en op een geheel nieuwe wijze ervaringen binnen het werk te delen en elkaar beter te leren kennen.  Op zo’n dag worden er op nieuwe wijze bruggen geslagen tussen collega’s die elkaar eerst wellicht nauwelijks kenden.

Via de workshop Intuitief Schilderen bieden wij U een nieuwe mogelijkheid om in een ontspannen atmosfeer lekker actief bezig te zijn. 

 

Zo zijn er personeelsdagen waarbij het accent niet direct ligt op het werk en het persoonlijk functioneren binnen het werk, maar op ontspanning, ont-moeten en ontdekken van zowel de eigen expressiviteit en schildervaardigheden, als die van de ander.

 

Maar we bieden ook programma's voor teams en afdelingen die gerichter vanuit een thema aan bepaalde zaken willen werken. Dat kan van alles zijn, van werkdruk versus ontspanning, het begeleiden van interne veranderingen, visieontwikkeling, macht en onmacht binnen de zorg, etc., wat zowel leidt tot persoonlijke inzichten, als tot het ontwikkelen van de 'groepsvisie’.

 

Het door U gekozen thema wordt altijd omgezet in voor U en uw afdeling of bedrijf uitdagende en interessante schilder-thema's.  Denk hierbij aan een verhaal, gedicht , of bepaalde processen die zich in de natuur voltrekken die als metafoor dienen en veel ruimte bieden om mee aan de slag te gaan.  Ik denk hierin voor jullie mee

De thema’s worden individueel uitgewerkt. Schilder ervaring of artistieke gaven zijn niet nodig.

 

  

Centraal staat bij zowel de teamdagen als de personeelsdagen staat ‘jezelf op authentieke wijze neerzetten en uitdrukken’ in de wereld van kleur, vorm en beweging. Ik begeleid het proces waarin je allemaal een terugkoppeling krijgt. We eindigen met een boeiende nabespreking waarbij er aandacht is voor ieders werk en proces van die dag. en er ruimte is om met elkaar ervaringen te delen. Een bijzonder fijne en waardevolle ervaring.

Een workshop Intuïtief Schilderen vormt een afgerond programma van 1 of 2 dagdelen,

en bestaat uit een inleiding, het maken van gemiddeld2 tot 3 4 of 5 schilderingen in aquarel en of pastel en een nabespreking.

Intuïtief schilderen kan op elke passende locatie worden georganiseerd: dit kan een atelier zijn, maar kan ook met wat aanpassingen een vergaderruimte of andere locatie zijn, waar uw personeel dag plaatsvindt.

 

Reacties deelnemers

 

© 't Creatief Collectief 2023