Therapie Plus

Therapie & energetische ondersteuning: een efficiënte aanpak van trauma


Alles is energie

Therapie Plus koppelt professioneel therapeutisch werken aan energetische ondersteuning en healing. Hiermee biedt het Creatieve Therapie Plus programma een zeer belangrijke aanvulling op de reguliere therapie.

 

Hierdoor wordt het mogelijk om oorzaken van problemen en gevolgen van trauma's die diep in onze emotionele-, mentale-, en fysieke geheugensystemen opgeslagen liggen, via healing te transformeren en af te laten vloeien. 

 

Dit is van belang omdat deze opgeslagen ladingen, reservoirs vormen van niet verwerkte gevoelens en spanningen die onbewust je stemming en gevoel beïnvloeden. Zo zijn o.a. alle organen, het bindweefselsysteem, brein en zenuwstelsel, het cellulair geheugen, het genetisch en epigenetische systeem, plus alle energetische velden en lichamen, plaatsen waar onverwerkte spanningen en emoties opgeslagen liggen.

 

Wat betekent dit voor de therapie?

De energetische ondersteuning die je binnen het beeldend- of muzikaal therapeutisch traject  ontvangt, maakt dat de niet verwerkte onderliggende gevoelens en spanningen die energetische blokkades vormen, eenvoudiger op te sporen en af te laten vloeien zijn. Heling helpt het therapeutische proces aanzienlijk. De praktijk heeft bewezen dat nieuwe stappen makkelijker en sneller worden gezet. Het therapeutische proces verdiept zich, wordt minder belastend, wordt vollediger en geeft een beter en blijvend eindresultaat.

 

De waarde van energetische therapie wordt meer en meer erkend, wat er toe heeft geleid dat diverse zorgverzekeraars deze therapie vergoeden. 

Hierdoor kunnen we naast de individuele therapiesessies een ruim therapeutisch Plus programma aanbieden.  Afhankelijk voor wat je kiest, kunnen we van globaal energetisch ondersteunend-, tot zeer specifiek werken aan het verlichten van gevoelens, patronen en bepaalde imprints van gebeurtenissen en personen en het versterken van jouw systeem.

 

© 't Creatief Collectief 2022