Senioren Energising: "Van groot belang!"

Senioren hebben een eigen constitutie en een eigen behoefte.

Wanneer op latere leeftijd de energiereserves langzaam aan leger raken, heeft dat gevolgen. Wanneer het energieniveau zakt, gaat het lichaam energie onttrekken aan andere fysieke systemen, zoals o.a het orgaan- en spijsverteringssysteem, bloedsomloop systeem, botten en spieren, het neurologische systeem en het lymfesysteem. Er ontstaat  vermoeidheid, we worden wat langzamer en  zogenaamde ouderdomskwaaltjes ontstaan. De algehele weerstand en het herstelvermogen neemt af.

 

Ook het leven zelf heeft zijn indrukken nagelaten. Onze ogen hebben veel gezien, onze oren hebben veel gehoord. Ons lichaam heeft afvalstoffen opgeslagen, we hebben veel nagedacht, gevoeld en al die indrukken hebben een energetische lading na gelaten. In de senioren energising worden ook alle zintuigen en belangrijke organen gecleared wat een verfrissend effect heeft. 

Speciale aanbieding voor senioren!

Wanneer je de pensioengerechtigde leeftijd van 67 + hebt bereikt en daarmee tot de senioren van onze samenleving mag behoren, heb jij in de beste jaren van je leven, jouw bijdrage aan onze maatschappij geleverd.  Wij willen jou tegemoetkomen met dit specifieke energising programma tegen een aantrekkelijk tarief, om je zo optimaal mogelijk te ondersteunen in het lang fit en gezond blijven, zodat je optimaal kunt genieten van je pensioen en het leven.

 

Wat houdt het Senioren Energising programma in?

Het programma bestaat uit 10 sessies waarin we het constitutionele energie niveau naar een 8 a 10 brengen en kunnen daarnaast ook nog energiedepots aanleggen, waardoor je je voor langere tijd veel fitter kunt voelen.

 

Je tekent je in voor het hele programma en je ontvangt 1x per week een healing van 1 uur op afstand, 10 weken lang, waarna jouw energiedepots weer aangevuld zijn. De energie gaat daar naar toe, naar die plekken bij jou waar het het meest nodig is, dus dat is individueel maatwerk. De uitkomst is altijd verbetering. Hoe je die ervaart is uiteraard ook weer individueel, afhankelijk van wie je bent en jouw individuele constitutie en levenshistorie. Ik werk met kleine groepjes op afstand. Op de afgesproken tijd kan je je even terugtrekken, ergens ontspannen gaan zitten of liggen om de energie te ontvangen, maar het hoeft niet.

Kosten: 120 euro ( dit is 12 euro per sessie).

Therapeut: Ineke de Groot

 

Heb je interesse in deze ondersteuning, houd dan onze nieuwsbrief in de gaten dan kan je je aanmelden, of meld je aan via de mail of whatsapp. Bij voldoende aanmeldingen gaat er een groep van start. Zie ook de agenda voor startdata. Via de nieuwsbrief en onze facebookpagina word je tevens op de hoogte gehouden wanneer er een nieuwe Senioren Energising groep start.

 

© 't Creatief Collectief 2023