Reacties:


"Het is fijn niet altijd te hoeven praten over een bepaald onderwerp, maar gewoon te schilderen wat je voelt. Het hoeft niet per se mooi te worden of iets voor te stellen, dus kan het je ook niet frustreren. Het voelt goed om op deze manier eens stil te staan bij het haastige leven en ondertussen ook te genieten van waar je mee bezig bent."  H.G.

 

"Beste Ineke, afgelopen zaterdag 4 november zijn we, 5 vriendinnen, bij jou geweest. Ik vond het enorm leuk om er te zijn en weer heerlijk te schilderen. Na afloop zijn we gezamenlijk nog een lekker hapje wezen eten en hebben natuurlijk nog even nagepraat. En we waren het er allemaal over eens, je was geweldig. Hoe je een ieder zijn gang liet gaan en op het juiste moment even een zetje gaf, aandacht bood of een alternatief gaf. Daardoor voelden we ons heel vertrouwd. Ik weet niet of een ieder zich zo had laten gaan als er anderen bij waren. Dat betekent dus dat we jou geheel vertrouwden. Natuurlijk weten we wat een ieder bezig houdt, maar om dat nu op papier te zien, was heel anders. En ook voor Carla was het een mooi verjaardagscadeau. Dank je wel!" P.

 

"Ik ben blij met deze dagen omdat ik leerde mijn gevoel een kleur te geven. Het werd verstaan en er ontstond communicatie en dat gaf blijdschap en energie. Het is heerlijk om een dag vrij te maken voor iets wat ik fijn vind!

Ineke, bedankt!" S v.d. V.

"Hoi, In het begin tijdens de uitleg dacht ik: o jee, ik kan niet tekenen. Maar wat blijkt??

Ik vond het super!! Ontspannend!! Spannend! Creatief! Mooi!! En Gezellig!!

Dank je wel!"  K.

 

"Hallo Ineke, Ik vond het in het begin erg vreemd en eng. Ik blijk ook niet creabea te zijn, maar vond het geweldig om eens te doen. De uitleg van mijn tekeningen in de nabespreking komt ook overeen met mij.  Thanks!" T.

 

"De dag heeft me uitgedaagd om verbinding te maken met mijzelf via de 4 elementen water, vuur, aarde en lucht. Het gaf mijn groei, ontwikkeling en mijn huidige knelpunten goed weer en maakte me bewust van het belang om niet zaken binnen te houden, dus ventileren om nieuwe zuurstof te kunnen opnemen.  De manier van ondersteuning heb ik als respectvol en veilig ervaren." J. v. K.

 

"Ik vond het erg bevrijdend om te aquareleren. Iets maken zonder dat ’t wat voor behoeft te stellen, fijn om te experimenteren en te durven. Je ziet ieders ontwikkeling in ieders werk."

 

"Hoi Ineke, wat een geweldige middag. Ik heb genoten van alle dingen. Creatief zijn, tot jezelf komen, gevoel uiten, gevoel delen enz.  Het was echt een goede ervaring om iets mee te doen. Het verder uit te bouwen. Hartstikke bedankt! Ik heb jouw kaartje, dus wie weet tot ’n volgende keer!  Groetjes!" S.

 

"Leuk om te doen, maar ook eng. Vreemd dat ik tranen in mijn ogen kreeg tijdens je uitleg. Vreemd is dat. Moeilijk om je gevoel te laten spreken, ik wil toch steeds iets “moois” maken. Fijne materialen, leuk om zo met collega’s om te gaan. Je leert elkaar beter kennen. Leuke dag!" M.

 

"Ineke, in jouw workshop intuïtief schilderen moest ik eerst een beetje zoeken naar mijzelf. Heerlijk dat schilderen vanuit je gevoel en het loslaten van verwachtingen. Ik heb volledig genoten, Groetjes." J.

 

Terug naar bedrijven en instellingen

 

© 't Creatief Collectief 2022