Tarieven

Muziektherapie, Energetische therapie door Marijke


  

Vergoeding individuele therapie

Multidisciplinaire beroepsorganisatie voor alternatieve / complementaire Kwaliteits-therapeuten.

Alle Kwaliteitstherapeuten hebben een drie- tot vierjarige complementaire beroepsopleiding gevolgd op hbo-niveau, voldoen aan de Wkkgz en hebben een professionele praktijk. Alle Kwaliteitstherapeuten staan geregistreerd in het hbo-register van het RBCZ.

Op de website is ook te vinden welke verzekeraar energetische therapie vergoed.

Ik val als Kwaliteitstherapeut onder Wkkgz-klachtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie https://gatgeschillen.nl

Een vrije zorgkeuze

 

Zorg bieden die voor iedereen toegankelijk is, daar gaat het bij RBCZ om. Wij helpen jou bij het vinden van complementaire zorg die echt bij jou past en aansluit bij jouw wensen en behoeften. Met ons platform staan we voor kwalitatieve en vakbekwame zorg, waarbij je vrij bent om te kiezen wat jij nodig hebt. Want onze missie is “een vrije en toegankelijke gezondheidszorg, waar kwaliteit van leven en beter worden centraal staan, met oprechte aandacht voor de cliënt”.

Vergoedbare CAT-therapeuten 2022

Je herkent deze therapeuten eenvoudig aan het blauwe CAT-vergoedbaar logo op de website en facturen. CAT heeft de zorgverzekeraars op de hoogte gesteld dat alle vergoedbare CAT-therapeuten eenvoudig te herkennen zijn aan het blauwe CAT-vergoedbaar logo. Deze therapeuten zijn door CAT erkend en aangemeld bij Vektis. De toelatingseis voor therapeuten is minimaal voldoen aan het Profiel Vergoedbare CAT-therapeut en de behandelingen van deze groep therapeuten komen voor gedeeltelijke vergoeding in aanmerking vanuit het aanvullende pakket van de zorgverzekeraars.