Aanbod Plus-programma

Gericht op de energetische kant van persoonlijke groei en bewustwording


Binnen het aanbod 'Plus-Programma' wordt er door middel van healing energetische ondersteuning geboden, gericht op de energetische kant van persoonlijke groei en bewustwording. Dit doen we door een uiteenlopend Plus-programma te faciliteren, gestoeld op drie pijlers, aanvullend op ons reguliere aanbod.

 

De eerste pijler energetische therapie is gericht op ondersteuning van het fysieke lichaam. Hieronder vallen:

het Energising Programma

het Energising Programma voor Senioren

het Anti Infectie Protocol

 

De tweede pijler energetische therapie is gericht op specifiek gerichte ondersteuning:

het Issue Release Programma

Individuele Healing op maat

het Stress Reductie Programma

 

De derde pijler energetische therapie bestaat uit gecombineerde werkvormen

Themaworkshop en Healing

Klankmeditatie en Healing

 

Het Energise Programma is een stevig programma waarin jouw constitutionele energie en al jouw energetische systemen en organen optimaal worden opgeladen, hetgeen je gezondheid en welbevinden direct beïnvloedt. Zeker wanneer je je in een intensieve periode van je leven bevindt, is een dergelijke ondersteuning zeer helpend.

Energising Programma Voor Senioren heeft een andere opbouw. Op zekere leeftijd neemt de vitale levensenergie in organen en energetische systemen af, waardoor er functioneringsproblemen en gezondheidsklachten ontstaan. Via ons programma kunnen we alle energiesystemen weer een flink stuk omhoog brengen en kunnen we oude ladingen die de doorstroom blokkeren, laten afvloeien, met als resultaat meer vitaliteit en een sterkere weerstand en gezondheid.

Anti Infectieprogramma Infecties en latente infecties belasten het lichaam met ontstekingen maar ook met toxines die het fysieke systeem verzwakken. We bieden regelmatig een energetisch programma aan, waarbij diep ingegrepen wordt in het systeem wat de infectie toe heeft gelaten en in stand houdt. Daarnaast wordt de groeikracht van de bacterie, schimmel of virus gestopt, waardoor de infectie af gaat nemen en uiteindelijk stopt. 

 

Als je een probleem hebt dat als een rode draad door je leven loopt dan is het  Issue Release Programma iets voor jou. het biedt je de mogelijkheid een heel thema energetisch te transformeren in 10 sessies waarin de specifieke conditionering helemaal wordt opgeheven. Wanneer je een lange tijd aan een bepaald thema hebt gewerkt, is het een goed idee om ook alle energetisch opgeslagen impact en conditionering van een thema op te ruimen zodat het thema niet onbewust toch zijn invloed kan blijven afgeven.

Crystal Bridge Energyhealing biedt je een inzichtelijke individuele healing op maat. Dit kan naast, of los van je therapietraject. Binnen deze healingsessie komt datgene wat het meest noodzakelijk is voor je hulpvraag en ontwikkeling, intensief aan de orde. Je ontvangt hierbij tevens persoonlijke feedback en belangrijke inzichten in oorzaken.

Het Stressreductie Programma werkt gericht en zeer effectief op het verminderen van stressklachten door te werken op oorzaken van stress, zoals de invloed van de stresstriggers die opgeslagen liggen in de amygdala en hypocampus van onze hersenen, op het balanceren van de stresshormonen en het laten afvloeien van spanningen. Je ontvangt tevens elke dag de nieuwste kennistips om je te ondersteunen tot een vermindering van stressklachten te komen.

 

Binnen de gecombineerde werkvormen wordt het beste van zowel therapie als energetisch werken gecombineerd en dat heeft geresulteerd in de combi-groep Themaworkshop & Healing. Aan de hand van een steeds wisselend thema, gaan we zowel beeldend als muzikaal aan het werk en sluiten we af met een groepshealing waarin de opgedane ervaringen op dieper niveau verwerkt en geïntegreerd kunnen worden.

Ook het groepswerk Beeldende Therapie heeft een Therapie Plus opzet.

 

vergoedingen zorgverzekering

 

Reacties

Ben je benieuwd naar wat mensen vinden van de energetische behandelingen? De bereidheid was tot nu toe groot onder de deelnemers om hun ervaringen te verwoorden en te delen met jou! Klik hier voor een selectie van de ontvangen reacties. We hebben ervoor gekozen om de reacties anoniem te plaatsen i.v.m. de privacy, al hebben velen spontaan hun toestemming gegeven om hun naam erbij te vermelden.

© 't Creatief Collectief 2020