specialisaties

-Stress & uitputting

-dementie

-laatste levensfase


stress & uitputting

Helaas zijn stress en dan met name de distress en de daaruit voortkomende uitputting niet meer weg te denken uit onze maatschappij. We leven in een tijd waarin het aanbod aan prikkels heel groot is. Aan ons om hier een passend antwoord op te geven, zonder onszelf te verliezen.

Mocht je burn out klachten hebben, of je komt in de gevarenzone, we kunnen ondersteuning bieden om je stresssysteem op rust te brengen en om je energieniveau weer op een gewenst niveau te krijgen.

Daarnaast is het belangrijk om te gaan ontdekken wat je in deze toestand heeft gebracht. In ons programma aanbod vind je veel mogelijkheden om hier mee aan het werk te gaan. Wil je weten wat voor jou een goed behandeltraject zou kunnen zijn? Neem contact met ons op, we kijken graag met jou samen wat een bij jou passend aanbod kan zijn. 

laatste levensfase

Ouder worden gaat vanzelf, maar het vinden van een antwoord op alle uitdagingen die hiermee samenhangen en die vroeger of later op je pad komen, is minder vanzelfsprekend. Want hoe ga je om met het achteruitgaan van je gezondheid, beperkingen die daar het gevolg van kunnen zijn, je energieniveau wat niet meer was wat het altijd was, of je hoofd laat je meer en meer in de steek. 

Gelukkig is niet elke achteruitgang blijvend, ook als je ouder bent, kun je je gezondheid enorm verbeteren. We hebben energiseprogramma's speciaal voor de oudere mens, waarbij tot op diep niveau het hele energiesysteem gerevitaliseerd kan worden, met verbluffende resultaten als gevolg.

Daarnaast kunnen we bij veel fysieke klachten ondersteuning bieden. En ook hier merken we belangrijke vooruitgang in welbevinden. 

We hebben in de loop van de jaren diverse programma's ontwikkeld die hierbij kunnen ondersteunen. Daarnaast hebben we een netwerk opgebouwd met goede hulpverleners die vanuit hun invalshoek veel kunnen bijdragen aan verbetering van je conditie. Hierin kunnen we adviseren.

 

Dementie

Ook mentaal kunnen er belangrijke veranderingen optreden. Een op de vijf Nederlanders krijgt vroeger of later te maken met dementie. Dit is een schikbarend hoog aantal. 

Dementie is (nog) niet te genezen. Maar dat betekent niet dat je maar moet afwachten wat het lot voor je in petto heeft, binnen 't Creatief Collectief is de expertise aanwezig om samen met jou en je dierbaren te gaan verkennen wat jou kan helpen om de mogelijkheden die er zeker ook zijn in jou, aan te boren. 

 

En als je in je allerlaatste levensfase komt, kan het heel fijn zijn als er iemand is die samen met jou wil kijken naar wat er speelt voor jou en wat je hierin nodig hebt. 

Een bijzonder aanbod wat we in de laatste levensfase ook kunnen bieden is een bezoek van de BedsideSingers!