Crystal Bridge Energy Healing®

Een op jou afgestemde energetische behandeling


Healing?

Als mens beschikken we over een groot vermogen om onszelf te genezen, zowel op geestelijk als op lichamelijk vlak. Ons zelfgenezend vermogen weet precies wat nodig is om dit voor elkaar te krijgen. 

Toch worden we ziek of somber, krijgen infecties... Op dat moment is er een blokkade opgetreden. En dit is precies het punt waarop de energie waarmee gewerkt wordt tijdens een healing, aangrijpt. 

De blokkade kan bestaan uit onopgeloste zaken op fysieke, psychische, genetische, spirituele en karmische lagen. Dat betekent dus ook dat het van te voren lang niet altijd te zeggen valt over welke laag het zal gaan. Soms is de initiële hulpvraag een fysiek probleem, maar gaat de healing vooral over een oud patroon wat psychisch is en wat vraagt om omvorming. Soms gaat de healing terug in de generaties om daar iets op te lossen, of gaan we naar vorige levens.... Organen kunnen drager zijn van oude, soms helemaal vergeten trauma's die om verwerking vragen. Pas daarna is de blokkade opgeheven en kan het oorspronkelijk herstellende vermogen weer doorstromen. Dat betekent ook dat het niet van te voren al vaststaat hoe snel herstel kan optreden. Het kan nodig zijn om een traject op te starten en dat vraagt tijd en bereidheid om dit te doorlopen. Meestal kan hier na de eerste healing meer over gezegd worden.

Waar komt de energie vandaan?

Tijdens een healing wordt gewerkt met Crystal Bridge Energy ®. Dit is een hoog frequente energie, die direct van de Bron wordt ontvangen en doorgegeven. Door de verbinding met deze energie ontstaat er ook een verbinding met hoog ontwikkelde wezens, met grote kennis van zaken.

De opleiding tot Crystal Bridge Energy Healing Art® Practitioner is ontwikkeld en wordt gegeven door Ineke de Groot. Meer informatie daarover is te vinden op www.iswd.eu.

Wat kun je ervaren tijdens een healing?

Mensen hebben tijdens een healing soms fysieke gewaarwordingen zoals pijn, tintelingen, steken, warmte, koude. Soms voelen mensen onrust of juist een diepe ontspanning en rust, soms voelen mensen niets, of vallen in slaap... Soms ervaren mensen gevoelens die gekoppeld zijn aan gebeurtenissen in het verleden. Maar wat het ook is, het is altijd te dragen.

Is het resultaat van healing blijvend?

In principe is elke blokkade die wordt opgelost, ook echt opgelost. Het is geen cosmetische heling, maar het probleem wordt in de kern aangepakt.

Hoe wordt een healing gegeven?

Om een healing te ontvangen, kun je naar onze praktijk komen. Het is ook mogelijk om de healing op afstand te ontvangen. Je kunt dan thuis gedurende de healing gaan liggen. Voor het effect maakt dat niets uit. Je wordt dan van te voren gebeld om je vraag te bespreken en na de healing word je teruggebeld.

Er wordt altijd een geluidsopname gemaakt van de waarnemingen. Dit wordt via de mail of WhatsApp doorgestuurd.

Reacties

Wil je reacties lezen van cliënten over wat hun ervaringen en de effecten van de healing zijn? Veel cliënten hebben met ons gedeeld wat hun ervaringen zijn geweest en hebben hun toestemming gegeven om dit hier te plaatsen.

© 't Creatief Collectief 2019