Crystal Bridge Energy Reading & Healing®

Een op jou afgestemde energetische behandeling


Reading & Healing

Deze diepgaande combinatie van reading en healing wordt gegeven op geleide van jouw vraag. Je vraag kan overal over gaan, een psychisch of spiritueel probleem, een situatie of een fysiek probleem. Het antwoord komt op psychisch, fysiek, spiritueel, karmisch of genetisch niveau, afhankelijk van waar de oorzaak van het probleem zich bevind. De informatie komt bij mij binnen in de vorm van gevoelens, beelden of woorden of weet ik het gewoon. Al mijn waarnemingen zijn een antwoord op jouw vraag, direct of indirect, ik krijg alle informatie die nodig is, niet meer en ook niet minder. Ik neem alles op met een voicerecorder zodat je deze naderhand kunt terugluisteren. Dit blijkt zeker een meerwaarde te hebben. 

Naast dat ik de nodige informatie krijg, vindt er tegelijkertijd op diepgaand niveau healing plaats, welke aangrijpt op de bron van het probleem. 

Soms is het nodig om voor volledig herstel een traject op te starten. Hier kan ik na de eerste sessie meestal meer over zeggen. 

Waar komt de energie vandaan?

Tijdens een sessie wordt gewerkt met Crystal Bridge Energy ®. Dit is een hoog frequente energie, die direct van de Bron wordt ontvangen en doorgegeven. Door de verbinding met deze energie ontstaat er ook een verbinding met hoog ontwikkelde wezens, met grote kennis van zaken.

De opleiding tot Crystal Bridge Energy Healing Art® Practitioner is ontwikkeld en wordt gegeven door Ineke de Groot. Meer informatie daarover is te vinden op www.iswd.eu.

Wat kun je ervaren tijdens een sessie?

Mensen ervaren soms fysieke gewaarwordingen zoals pijn, tintelingen, steken, warmte, koude. Soms voelen mensen onrust of juist een diepe ontspanning en rust, soms voelen mensen niets, of vallen in slaap... Soms ervaren mensen gevoelens die gekoppeld zijn aan gebeurtenissen in het verleden. Maar wat het ook is, het is altijd te dragen.

Is het resultaat blijvend?

In principe is elke blokkade die wordt opgelost, ook echt opgelost. Het is geen cosmetische heling, maar het probleem wordt in de kern aangepakt.

Hoe wordt een sessie gegeven?

De reading en healingsessie wordt in onze praktijk gegeven. Als eerste bespreek ik met jou je vraag, zodat ik deze zo helder mogelijk kan gaan voorleggen. Daarna starten we. Tijdens de sessie mag je liggen op de bank, ik neem plaats op een stoel op enige afstand. Het kan zijn dat ik emoties die ik ervaar ook mag afvoeren en dat kun je horen.

Als het klaar is, bespreken we de gebeurtenissen en het eventuele vervolg. 

 

Het is ook mogelijk om de sessie op afstand te ontvangen. Ik bel je op de afgesproken tijd om je vraag te bespreken. Daarna kun je gemakkelijk gaan liggen en ontspannen. Als ik klaar ben, word je teruggebeld.

Er wordt altijd een geluidsopname gemaakt van de waarnemingen. Dit wordt via de mail of WhatsApp doorgestuurd.

Reacties

Wil je reacties lezen van cliënten over wat hun ervaringen en effecten van de reading en healing zijn? Veel cliënten hebben met ons gedeeld wat hun ervaringen zijn geweest en hebben hun toestemming gegeven om dit hier te plaatsen.

© 't Creatief Collectief 2020