klankmeditatie & Healing

Een helend klankbad gericht op jouw hulpvraag


Klank en Healing

Het bijzondere van een Klankmeditatie & Healing is dat het gebruik maakt van het beste van twee werelden: de kracht van de klank en healing. Deze combinatie zorgt voor een uitermate krachtige werking op het thema waarmee je komt. 

 

Tijdens een Klankmeditatie & Healing wordt o.a. gewerkt met klankschalen. Dit zijn authentieke klankschalen uit de kloosters in Tibet.

Elke schaal is gemaakt van ten minste 7 metalen: goud, zilver, koper, tin, lood, kwik en ijzer. Elk metaal heeft zijn eigen frequentie en daarmee een specifieke uitwerking op ons mens- zijn. De legering is echter per klankschaal verschillend en de werking is daarmee ook per schaal anders. Ook de grootte van de schaal maakt uit: een grote schaal heeft veel lage klanken en zal vooral zijn uitwerking hebben op de basis van jouw zijn, een kleine schaal heeft vooral veel hoge (boven) tonen en werkt daardoor vooral op de hoger gelegen, mentale delen van jouw zijn. Er wordt met verschillende schalen gewerkt, waardoor je op alle niveaus tegelijk wordt bewerkt.

Klankmeditatie heeft hierdoor een openend, balancerend en helend effect op fysiek, psychisch en spiritueel niveau.

Wat kun je verwachten?

De Klankmeditatie & Healing onderga je liggend, eventueel met een deken over je heen. Je kunt een persoonlijk thema inbrengen, het kan ook zijn dat er gewerkt wordt aan een van te voren bekend gemaakt thema; maar het zal altijd een voor jou op maat gesneden ervaring en healing zijn.

Je gaat luisteren naar de klankrijkdom van klankschalen, oceandrum, handtrommel, rainstick, stem en tanpura en je wordt gedragen door de Crystal Bridge Energy; een hoogfrequente energie die tegelijkertijd gechanneld wordt en die jou gaat ondersteunen bij het transformeren van jouw persoonlijke thema of het algemene thema. Iedereen ontvangt wat voor hem of haar van belang is. Het staat dus ook niet precies vast hoe een meditatie gaat verlopen.

Zie de agenda voor de eerstvolgende meditatie.

© 't Creatief Collectief 2020