Kwaliteit

Beroepsvereniging, Privacy en klachtenregeling

Beroepsverenigingen

We hechten er grote waarde aan dat we op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op ons vakgebied. Bovendien vinden we het belangrijk om uitwisseling met collega's te hebben. Daarom zijn we aangesloten bij onderstaande beroepsverenigingen. Het is zo een vorm van kwaliteitsgarantie en het biedt de mogelijkheid tot vergoeding van de therapie.


We zijn bij de volgende beroepsverenigingen en organisaties aangesloten:

 

Beeldend therapeut Ineke de Groot:

 Muziektherapeut Marijke Blokdijk:

Privacy

Uiteraard gaan we uiterst zorgvuldig om met de gegevens van jou die we verplicht zijn vast te leggen. Hoe we dit doen, staat in onze privacyverklaring. Deze kun je hieronder downloaden. 

Download
Privacy verklaring
Privacy_Statement creatief collectief.pd
Adobe Acrobat document 274.9 KB

Klachtenregeling

Wij doen ons best om zorg van goede kwaliteit te leveren. We streven naar duidelijke informatie en goede communicatie met onze cliënten.
Dat neemt niet weg dat er soms toch iets mis kan gaan en je teleurgesteld bent of niet tevreden. Als dat het geval is, kun je het beste hierover contact opnemen met de therapeut in kwestie. Wellicht was er sprake van een misverstand, tegenstrijdige verwachtingen of onvoldoende communicatie en kan je onvrede in een gesprek worden weggenomen.
Als je er in een gesprek niet uit komt en de onvrede blijft bestaan, dan kun je de klacht neerleggen bij de hieronder vermeldde geschillencommissies waar we bij zijn aangesloten.

 

Zowel Marijke als Ineke vallen als Kwaliteitstherapeut voor zowel beeldende- en muziektherapie als energetische therapie onder Wkkgz- klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschillencommissie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie zie: www.gatgeschillen.nl