Reacties over energetische therapie

- "Er is meer diepe rust in mij gekomen en kwaadheid verdwenen."

 

- "Ben in elk geval mentaal uit een afbraakperiode in een opbouwperiode gekomen."

 

- "Bij je behandeling van mijn benen zette jij iets in mijn schoenen. Je vroeg mij na afloop mijn schoenen aan te doen. Ik moest er toen smakelijk om lachen. Het was of ik meer steun van mijn schoenen ervoer. Je had er een bepaalde energie in gezet en dat was erg merkbaar, prettig. Mijn voeten konden mij beter dragen."

 

- "Ik ben heel blij met de methodes die je me aangaf om mijn boosheid naar boven te halen, het heeft me 2 keer een flinke uitbarsting opgeleverd en dat kan ik maar beter kwijt zijn dan opgepot houden."

 

- " Ik weet niet of er een proces opgestart is, maar ik ervaar van de healing een enorme ontspanning en die voelt heerlijk licht!"

 

- "Je zat zo raak in het gevoel waar jij mij vanuit je energie mee aanraakte".

 

- "Na je healing was de situatie direct verbeterd en weer 'leefbaar'. Daarnaast heb je goed inzicht gegeven via je sensing."

 

- Vandaag  een super ervaring gehad met een healing die ik mocht ontvangen. Ik vroeg om een healing omdat ik veel pijn had in rug, uitstralend naar been en heup. Afgelopen week hoorde ik dat er een dubbele hernia zit en er enkel een optie is voor pijnpoli. Gedacht wordt aan een blokkade plaatsen.Tijdens de healing ervoer ik een prik, koude gevoel en veel onrust. Op een bepaald moment was er een diep gevoel van mijn babytijd. Niet te begrijpen maar het gebeurde. Voelde mij klein en kwetsbaar. Het bleek dat de pijn is terug te leiden tot basisonveiligheid.( Heiligbeen chakra). Dit kon ik zo goed plaatsen. Er zijn in mijn leven nu veranderingen i.v.m. hulp die ingetrokken wordt. Dit vertelde je mij later en ik ervoer de baby in mij. Er was hard gewerkt, kreeg ik te horen. Er is op een diep niveau gewerkt aan de wervelkolom. Een paar uur later kon ik melden dat de pijn afgezwakt was voor 75 %. Het is letterlijk weer ruimte krijgen. Dankbaar voor wat ik mocht ontvangen, zal ik vannacht niet wakker liggen van de pijn. Een mooi cadeautje van deze dag. Dank voor de healing en geef het maar door aan de bron. Hartengroet.