Energetische Therapie

Crystal Bridge Energy Healing Art

Healing is werken met intelligente ongeconditioneerde hoogste frequentie energie, wat de onmisbare factor is voor werkelijke transformatie.

 

Energetisch werken maakt dat er een helend proces plaats vindt op alle niveau’s van zijn. Dit zijn meestal onbewuste bewustzijnsniveau's.  Healing harmoniseert, vitaliseert, versterkt en brengt de verschillende lagen van het menselijk systeem weer in balans. Het proces naar heelwording en groei wordt hiermee ondersteund. Deze hoogste frequentie energie verbindt je met je Essentie en met de Bron van het leven. Hierdoor ervaar je meer energie, meer rust en ruimte voor wie jij bent. 

 Crystal Bridge energy healing Art heeft zich inmiddels bewezen als zeer consistente en kwalitatieve healing methode, die in 2018 gegeven is aan-, en ontwikkelt door Ineke, met als doel deze healing art door te geven via korte trainingen. Deze trainingen zijn bedoeld voor iedereen die het fijn en zinvol vindt om met healing te werken. Marijke was een van de eersten om de Crystal Bridge healingtools te ontvangen en samen hebben we tussen 2018 en nu vele healingen gegeven en zeer vele successen geboekt. 

 

Uiteraard zijn we als therapeut enthousiast over de waarde en de mogelijkheden die deze healingsmodaliteit toevoegt aan de therapeutische trajecten van onze cliënten. Zodoende bieden we deze vaardigheid nu aan binnen de sessies, of als extra sessie. Vaak melden zich ook familieleden en bekenden bij ons voor healing.

 Zowel Ineke als Marijke zijn zeer kundige en ervaren healers binnen de Crystal bridge energy healing Art, die met hun palet aan vaardigheden en mensenkennis diepe healingen kunnen faciliteren. Zij zetten deze kwaliteiten met liefde en plezier voor je in mocht je daarin interesse hebben.