Healing in de praktijk

Healing en therapeutische ondersteuning;

Wat betekent dit voor mij?

Het is nu mogelijk om jouw groei en bewustwordingstraject je te laten ondersteunen door healing. Healing versnelt en verlicht het therapeutische proces en geeft een verdieping in de verwerking.

  • Dit kan tijdens een sessie beelden of muzikaal werken zijn om b.v. even dat moment waar het echt om draait te kunnen pakken.
  • Maar het is ook mogelijk om de thema's waar je aan werkt een keer apart via healing aan te pakken. 
  • Ook kan je bij ons voor een healing terecht als je geen therapeutisch proces bij ons volgt maar je wilt graag hulp voor jezelf en zoekt inzicht en ondersteuning.

Energetische therapie is een combinatie van diepgaande reading en healing ineen.

De vraag die je hebt vormt de leidraad waarlangs verbinding gemaakt kan worden met jou en het onderliggende probleem. 

Deze kan gerelateerd zijn aan psychische of fysieke klachten of liggen op spiritueel vlak. Maar ook een complexe situatie waarvan je niet goed weet hoe hier mee om te gaan, kan een vertrekpunt zijn voor een healing.  

De inzichten die ontstaan vanuit healing geven meer duidelijkheid over de oorzaak van je probleem. De oorzaak kan op alle bestaansniveaus liggen. De informatie die belangrijk is, zal zichzelf laten zien, niet meer en niet minder. 

Op het moment dat bepaalde informatie doorkomt, vindt er tegelijkertijd op een dieper niveau heling plaats die ingrijpt op de oorsprong van het probleem wat een transformerende werking heeft.

 

Wat kun je ervaren tijdens een sessie?

Tijdens de healing voelen mensen soms fysieke gewaarwordingen zoals pijn, tintelingen, steken, warmte, koude. Soms ervaren mensen onrust of juist een diepe ontspanning en rust, soms voelen mensen niets, of vallen in slaap... Soms ervaren mensen gevoelens die gekoppeld zijn aan gebeurtenissen in het verleden. Maar wat het ook is, het is altijd te dragen.

 

Is het resultaat blijvend?

In principe is elke energetische blokkade die wordt opgelost, ook echt opgelost. Het is geen cosmetische heling, maar het probleem wordt in de kern aangepakt.   

 

Behandeling 'live' of op 'afstand'?

Healing gedurende sessies vinden plaats in ons atelier. Maar het is ook mogelijk om een behandeling op afstand te ontvangen. Je wordt dan op de afgesproken tijd gebeld om je vraag te bespreken. Daarna kun je gemakkelijk gaan liggen en ontspannen. Als de behandeling klaar is, word je teruggebeld.

Er kan een geluidsopname gemaakt worden van de waarnemingen. Deze wordt dan naar je toegestuurd.

   

Reacties
Veel mensen zijn je al voorgegaan. Velen van hen hebben met ons gedeeld wat hun ervaringen zijn en hebben hun toestemming gegeven om het hier te posten.

 

 

© 't Creatief Collectief 2024