Workshops voor Personeel- en Teamdagen

Teambuilding, coaching of gewoon ontspannen bezig zijn..

Personeel dag of team dag met uw afdeling of project?

Ontdek een manier om in een andere sfeer en op een geheel nieuwe wijze ervaringen binnen het werk te delen en elkaar beter te leren kennen.  Op zo’n dag worden er op nieuwe wijze bruggen geslagen tussen collega’s die elkaar eerst wellicht nauwelijks kenden.

Wij bieden U een nieuwe mogelijkheid aan om in een ontspannen atmosfeer lekker actief bezig te zijn.

 

Zo zijn er de teamdagen waarbinnen wij programma’s aanbieden voor teams en afdelingen die gerichter willen werken aan bepaalde zaken.

Daarnaast verzorgen wij ook personeelsdagen waarbij het accent niet direct ligt op het werk en het persoonlijk functioneren binnen het werk, maar op ontspanning, ont-moeten en ontdekken van zowel de eigen expressiviteit en schildervaardigheden, als die van de ander.

 

Centraal staat bij zowel de teamdagen als de personeelsdagen staat ‘jezelf op authentieke wijze neerzetten en uitdrukken’ in de wereld van kleur, vorm en beweging. Een dag Intuïtief Schilderen vormt een afgerond dagprogramma van 1 of 2 dagdelen, wat de mogelijkheid biedt om samen met je collega’s te werken aan een gezamenlijk en van te voren zelfgekozen thema en waarbij je die dag diverse aspecten van dat betreffende thema gaat uitwerken.

 

Het thema kan gerelateerd zijn aan de werksituatie, zoals bij voorbeeld de thema's samenwerking, ontspanning versus werkdruk, communicatie, groei en ontwikkeling, macht en onmacht, etc. wat zowel leidt tot persoonlijke inzichten, als tot het ontwikkelen van de 'groepsvisie’.

Het is ook mogelijk om voor symbolische thema’s te kiezen, die als metafoor functioneren en zo veel ruimte bieden om tot een vrije zelfexpressie binnen het schilderen te komen. De thema’s worden individueel uitgewerkt. Het door U gekozen thema wordt altijd omgezet in voor U en uw afdeling of bedrijf uitdagende en interessante schilder-thema's.
Schilder ervaring of artistieke gaven zijn niet nodig.

 

Een dag Intuïtief Schilderen bestaat uit een inleiding, het maken van gemiddeld 4 of 5 schilderingen in aquarel en of pastel en een nabespreking waarbij er aandacht is voor ieders werk en proces van die dag.

Intuïtief schilderen kan op elke passende locatie worden georganiseerd: dit kan een atelier zijn, maar kan ook met wat aanpassingen een vergaderruimte of andere locatie zijn, waar uw personeel dag plaatsvindt.

 

Reacties deelnemers

© 't Creatief Collectief 2021