Cyclus Stress Reductie

Het bestrijden van stress is belangrijk voor je gezondheid.

De cyclus stressreductie richt zich door middel van healing op de oorzaak van stress en het laten afvloeien van de opgeslagen stress in je systeem waardoor je energieniveau verhoogt en je lichaam beter kan herstellen.

Een healing op afstand

Hierbij wordt gewerkt aan het balanceren en harmoniseren van de stresshormooncyclus, het energetisch versterken van de bijnieren, de pancreas en de milt, het vrijmaken van de oorzaken van stress die opgeslagen liggen in de amygdala en de hypocampus die samen verantwoordelijk zijn voor de stressimpuls verwerking. Daarnaast wordt er gewerkt aan het vrij maken van de energetische ladingen rondom de oorzaken en gevolgen van stress, denk aan verdriet, verkrampingen en blokkades, onjuiste overtuigingen over het zelf.

Verder ontvang je leefstijltips vanuit diverse invalshoeken om zelf mee aan de slag te gaan zoals mindstyle-tips, informatie over de balans tussen activiteit en rust, tips voor een goede nachtrust, meditatieoefeningen en muziek.

 

Binnen de 8 sessies wordt er gewerkt aan de grootste en meest zwaarwegende oorzaken en gevolgen van stress. De energie gaat daar naar toe, naar die plekken bij jou waar het het meest nodig is, dus dat is individueel maatwerk.

 

De uitkomst is altijd verlichting en verbetering. Hoe je die ervaart is uiteraard ook weer individueel, afhankelijk van wie je bent en jouw individuele constitutie en levenshistorie.

Het stress reductieprogramma is ook helpend en ondersteunend bij therapeutische trajecten. Het verlicht en versnelt het proces en vergroot de draagkracht.

 

Duur: 4 weken, 8 sessies van een uur, 2 sessies per week

Plaats: Thuis, in je eigen makkelijke stoel of bed. Het enige wat belangrijk is, is dat je in alle rust ontspannen kan liggen of zitten.

Kosten: 160 euro voor 8 uur ( 20.00 euro per sessie)

Therapeut: Ineke de Groot  

 

Wil je meedoen aan deze groepshealing, houd dan de nieuwsbrief in de gaten of meld je dan aan via de mail dan plannen we je in. Bij voldoende deelname start er een groep. 

 

 © 't Creatief Collectief 2024

 

Energising

 

Senioren Energising