Corona maatregelen

Op deze pagina houden wij je op de hoogte van de huidige maatregelen i.v.m. Corona

 

 

De coronamaatregelen staan het toe om face-to-face contact te hebben. Hiervoor hebben we de nodige maatregelen genomen en kan de 1,5 meter regel nageleefd worden. Bij coronaverschijnselen, lichte griep en verkoudheidsverschijnselen kunnen de face to face sessies echter niet doorgaan; deze zullen indien mogelijk online plaatsvinden. 

Wie zijn zijn wij?

 

Als èèn ding als een rode draad door mijn leven heeft gespeeld en nog altijd mijn belangstelling heeft, is het de ontwikkeling van de mens in al zijn/haar potentie en mogelijkheden.

Als kind al realiseerde ik me dat de mens vaak zoekt en net zo vaak vlucht, daar waar het te moeilijk, te ontoegankelijk en onvermijdelijk confronterend wordt, omdat de mens niet vrij is in zijn/haar eigen zijn en zelfexpressie.

In het leven ben ik geïnspireerd door grote en kleine zoekers, door geïnspireerde docenten, schrijvers en stromingen, maar ook door mijn intuïtie en mijn band met mijn gidsen.

Een kenmerkende uitspraak van mij door de jaren heen is, zo zegt mijn collega Marijke, "processen moeten toch sneller, dieper en beter/makkelijker kunnen!"

 

 

Want kennelijk wist ik ergens dat dat ook zo was. Om mijn uitspraken recht te doen en in de hoop antwoorden te vinden, heb ik altijd veel gestudeerd, heb ik me verdiept in alle vakontwikkelingen en heb ik methodieken gevonden en verder uitgewerkt om helingsprocessen zo optimaal mogelijk te kunnen faciliteren. Tevens ben ik in de gelukkige omstandigheden dat ik een eigen efficiënte, energetische healingsmethodiek heb mogen ontwikkelen (waar ik ook les in geef: Crystal Bridge Energy Healing Art) om conditionering te transformeren, wat ik binnen onze praktijk ben gaan koppelen aan het therapeutisch werken, wat onze zeer succesvolle Therapie Plus aanpak is geworden.